Buchonomyia thienemanni n. gen. n. sp. Chironomidenstudien IV (Diptera: Chironomidae). - Fittkau, Ernst Josef (Beiträge zur Entomologie = Contributions to Entomology, 1955)
Nomenklatorische Handlungenthienemanni Fittkau, 1955 (Buchonomyia), spec. n.Buchonomyia Fittkau, 1955 (Chironomidae), gen. n.